Shoppen

High Performance (maat L)

NPHPL
€27,20
Op voorraad
1
Productgegevens

De Neopaws High Performance schoenen zijn geschikt in regen en sneeuw, ze zijn bovendien zeer geschikt voor watersport. Bij slepende voeten beschermen ze tegen verwondingen (de poten mogen nog niet teveel slepen, voor deze honden zijn er andere schoenen verkrijgbaar).


De schoenen zijn orthopedisch gevormd en worden wereldwijd aanbevolen door dierenartsen voor gebruik bij voetverwondingen, bij HD (Heupdysplasie), bij DM (Degeneratieve Myelopathie) in een beginstadium en bij artrose.


Ook zijn deze schoenen een goede keuze als u met de hond langere wandelingen maakt door rotsahtige gebieden, voor wandelingen bij lagere temperaturen (bij hogere temperaturen worden de zomerschoenen aanbevolen), voor sport in water en in de winter.


 


De schoenen zijn gemaakt van een bovendeel van waterafstotend neopreen met een sterke gegoten rubber zool. De zool is gemaakt op dezelfde manier als die van hardloopschoenen van mensen. Het rubber bedekt de gehele voet en loopt door tot over de naden. De hiel is versterkt en voegt daarmee veel toe aan de duurzaamheid van de schoenen.


De schoenen worden per twee stuks verkocht. Het is de Neopaws schoenen ook aanbevolen om de hond tenminste twee schoenen (beide voor- of beide achterpoten) aan te trekken.


 


Heeft uw hond gedurende langer tijd schoenen nodig voor zijn gezondheid, dan zijn deze High Performance schoenen een zeer goede keuze.

Bewaar dit product voor later

Print Friendly, PDF & Email