Shoppen

Standaard Elleboogbeschermer

Art.nr. S4DEllStand
€102,85
Op voorraad
1
Productgegevens

Nu met standaard een borstband om de elleboogbeschermer op zijn plaats te houden en een extra laag stof (elastische cordura) op de punt van de elleboog!!!

Als de hond ligplekken of wonden aan de ellebogen heeft, dan is het belangrijk dat ze schoon en zacht gehouden worden. Deze ligplekken kunnen oa. ontstaan door vaak liggen op harde en ruwe ondergronden of doordat de hond (tijdelijk) veel moet liggen. Hierbij schuren eerst de haren weg, dan vormt zich een harde huid of al wonden. De verharde laag is niet doorbloed en niet elastisch. Door likken, de plek gaat jeuken, en door verwonden kan het tot scheuren in de verharde huid komen. Als dat gebeurd is, dan is de elleboog een fantastische plek voor bacteriën en schimmels. Het is dus heel erg belangrijk om de plek schoon en zacht te houden.

De Elleboogbeschermer zorgt ervoor dat de elleboog mooi en zacht blijft. Hij gaat van de ene elleboog over de rug naar de andere elleboog. De plek waar de elleboog zit, is zacht gevoerd. Het deel dat over de rug loopt is elastisch, om zo comfortabel mogelijk te zijn. Om de beschermer nog beter te laten zitten, kun je kiezen uit een een bandje dat aan de halsband bevestigd kan worden of een band die voor de borst langs loopt (mn. geschikt als je hond geen halsband draagt).

De elleboogbeschermer wordt standaard voorzien van een dubbele laag stof op de punt van de elleboog, dit geeft meer stevigheid en slijt minder snel.

Je kunt de beschermer laten voorzien van een extra "lapje" dat schuurvast is. Dit is speciaal voor honden die op een ruw oppervlak liggen.

De beschermer is wasbaar tot 30°, de polsters zijn verwisselbaar.

Als de hond ellebogen heeft die erg van elkaar verschillen in omvang, dan kun je beter een beschermer op maat laten maken.

Om de juiste maat te bestellen moet je rond de punt van de elleboog meten (zie laatste afb. bij punt 2)

Bewaar dit product voor later